U wilt een interessante
site die meer bezoekers genereert?

Klik op het woord
extra. Hier vind u een aantal extra's waarmee u uw site extra levendig
kunt maken.

Vraag ons
om meer informatie!

Extra

Op basis van uw eisen en wensen en die van uw klanten wordt uw site samengesteld. Eventueel kunnen er diverse extra's in worden opgenomen.

Alle grafische elementen worden gecreëerd en tot een geheel gesmeed. De door u aangeleverde (of door ons verzorgde) teksten en illustraties worden geplaatst. De achterliggende scripting wordt geschreven. Natuurlijk maken we alles zo mooi mogelijk en in de door u gewenste stijl. Maar we houden ook rekening met de laadtijd van de pagina's en andere technische eisen of beperkingen. Want uiteraard willen we wel dat uw site goed bekeken gaat worden.

Zo vinden wij een hoge functionaliteit erg belangrijk. Natuurlijk moet een site prettig zijn om te zien, maar bovenal moet hij makkelijk werken. De vormgeving moet functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. De navigatie moet overzichtelijk zijn, alle elementen van uw site (waarvoor u tenslotte betaalt) moeten makkelijk te vinden zijn. En het allerbelangrijkste: de site moet zich richten op uw potentiŽle klant!

Als de site door u is goedgekeurd, kan hij on-line worden gezet. Hij staat dan echt op internet. Vervolgens moet hij nog uitgebreid getest worden. Niet alleen door ons, maar ook door uzelf.