Onderhoud en updates bepalen voor een groot deel het succes van uw site.

Ook hierbij kan JPGidee u van dienst zijn.

Vraag meer informatie!

Onderhoud en updates bepalen voor een groot deel het succes van uw site. De inhoud van een site is als een folder: de nieuwswaarde wordt langzamerhand minder en op een gegeven moment wordt het niet meer bekeken. De remedie hiertegen is even simpel als doeltreffend: onderhoud.

Goed onderhoud stimuleert herhalingsbezoek en draagt bij aan een professioneel imago. Om de mensen naar uw site te blijven trekken, is het dus verstandig om de site regelmatig aan te passen. Hiervoor bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Periodiek
U kunt ons eens in de zoveel tijd nieuwe tekst en illustraties laten plaatsen. Met een bepaalde regelmaat laat u ons veranderingen en/of toevoegingen aan uw site maken. U houdt uw pagina met deze service altijd up-to-date en zo blijft u uw bezoekers boeien.

Content management systeem
Een andere mogelijkheid is, dat u ons vraagt een content management systeem voor u te ontwikkelen, waarmee u bepaalde onderdelen van de site zelf, zonder kennis van het maken van websites, gemakkelijk van inhoud kunt veranderen.